[Przetarg Giżycko] Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, mięsa i wędlin drobiowych dla 24 WOG na 2021 r.

Terminy

Data publikacji ogłoszenia:
2020-10-23
Termin składania dokumentów:
2020-11-10
Termin realizacji zlecenia:
Początek: 04/01/2021 Koniec: 31/12/2021

Informacje o zamawiającym

Organizator:
24 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY JEDNOSTKA WOJSKOWA 4352 W GIŻYCKU
NIP:
8451975009
Województwo:
warmińsko-mazurskie
Powiat:
Giżycko
Miejscowość:
GIŻYCKO
Adres:
11-500 GIŻYCKO , NOWOWIEJSKA 20

Informacje o przetargu

Rodzaj:
dostawy
Branża:
Spożywcza
Podbranża:
artykuły spożywcze
Tryb przetargu:
przetarg nieograniczony
Województwo realizacji:
warmińsko-mazurskie
Rodzaj postępowania:
TED
przetarg nieograniczony
Źródło:
TED
restricted-banner

Nie jesteś jeszcze użytkownikiem Portalu ZP?

Już teraz zamów pełny dostęp i korzystaj z:

  • codziennie aktualizowanej bazy ponad 650 000 przetargów
  • nowych ogłoszeń z każdej branży i każdego regionu
  • ogłoszeń o przetargach publicznych BZP, TED oraz zleceń
  • specyfikacji istotnych warunków zamówienia przy każdym ogłoszeniu z BZP
Testuj portal za 0 zł

Masz dostęp do portalu ?

Zaloguj się