[Przetarg Katowice] Usługa gastronomiczna – przerwy obiadowe (Przerwa obiadowa w ramach warsztatów specjalistycznych cz. A)

Terminy

Data publikacji ogłoszenia:
2020-01-22
Termin składania dokumentów:
2020-01-30
Termin realizacji zlecenia:
Zamówienie będzie realizowane w terminie od daty zawarcia umowy – nie wcześniej niż 27.01.2020r. do 30.04.2020r. W każdym dniu przerwa jest zaplanowana na godzinę około 12.30. Dokładne terminy wraz z godzinami oraz liczbę osób (w tym liczbę osób ze specjalnymi potrzebami żywieniowymi) Zamawiający podawać będzie Wykonawcy telefonicznie i/lub mailowo z co najmniej 3-y dniowym wyprzedzeniem. Realizacja obejmuje dni od poniedziałku do soboty. Zajęcia mogą się odbywać w pojedyncze dni, ale może też być kilka dni pod rząd.

Informacje o zamawiającym

Organizator:
UNIWERSYTET ŚLĄSKI W KATOWICACH
NIP:
6340197134
Województwo:
śląskie
Powiat:
Katowice
Miejscowość:
KATOWICE
Adres:
40-007 KATOWICE, BANKOWA 12

Informacje o przetargu

Rodzaj:
usługi, wykonanie
Branża:
Gastronomia, catering
Podbranża:
usługi restauracyjne
Tryb przetargu:
zapytanie ofertowe
Województwo realizacji:
śląskie
Rodzaj postępowania:
BIZ
zapytanie ofertowe
Źródło:
BIZ
restricted-banner

Nie jesteś jeszcze użytkownikiem Portalu ZP?

Już teraz zamów pełny dostęp i korzystaj z:

  • codziennie aktualizowanej bazy ponad 650 000 przetargów
  • nowych ogłoszeń z każdej branży i każdego regionu
  • ogłoszeń o przetargach publicznych BZP, TED oraz zleceń
  • specyfikacji istotnych warunków zamówienia przy każdym ogłoszeniu z BZP
Testuj portal za 0 zł

Masz dostęp do portalu ?

Zaloguj się