Słownik kodów CPV to podstawowe narzędzie dla instytucji organizujących zamówienia publiczne. W tym miejscu znajdziesz aktualne drzewo kodów wraz z ułatwiającą Ci pracę wyszukiwarką. Przy poszczególnych kodach CPV podane zostały przykładowe przetargi.

Kod CPV: Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery

Kod:
15543000-6
Pełna nazwa:
Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery

Kody o podobnym znaczeniu

Kod:
15543400-0
Pełna nazwa:
Ser parmezan
Kod:
15543300-9
Pełna nazwa:
Ser scalony
Kod:
15543200-8
Pełna nazwa:
Ser cheddar
Kod:
15543100-7
Pełna nazwa:
Ser z przerostami pleśni
Kod:
15545000-0
Pełna nazwa:
Pasty serowe do smarowania
Kod:
15544000-3
Pełna nazwa:
Ser twardy
Kod:
15543000-6
Pełna nazwa:
Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery
Kod:
15542000-9
Pełna nazwa:
Ser świeży
Kod:
15541000-2
Pełna nazwa:
Ser stołowy
Kod:
15550000-8
Pełna nazwa:
Klasyfikowane produkty mleczarskie
Kod:
15540000-5
Pełna nazwa:
Produkty serowarskie
Kod:
15530000-2
Pełna nazwa:
Masło
Kod:
15510000-6
Pełna nazwa:
Mleko i śmietana